Motive Service

Motive Service je uveljavljena tržna znamka na področju avtomobilskih storitev v Evropi. Od leta 2001 upravlja podjetje storitve za rabljena vozila, v skladu z določili za izvajanje evropske Direktive 1999/44/ES.Motive Service snuje in pripravlja ponudbe za profesionalce na področju avtomobilskih storitev, zlasti v smislu upravljanja poprodajnih aktivnosti. Gre za ponudbo tipičnih rešitev, kakor tudi specifičnih, oblikovanih za potrebe posameznih večjih naročnikov, vpetih v aktivnosti upravljanja in deležnih stalnega usposabljanja in obveščanja na področju voznega parka osebnih vozil.

Motive Service svojim naročnikom in poslovnim partnerjem daje na razpolago specifičen “know-how” svetovalcev, ki so strokovnjaki na področju upravljanja poprodajnih aktivnosti, osebje za vodenje preventivnih popravil in mrežo avtoservisov na območju, ki pokriva celotno Evropo.

Product added to wishlist
Artikel dodan za primerjavo

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več si preberite tukaj!